Trabzonspor'un deplasman kabusu

 Trabzonspor ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, 8 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü. Topladığı 12 puan ile 13. sırada yer aldı. Dış sahada kabus g

Trabzonspor'un deplasman kabusu

 

Trabzonspor ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, 8 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü.
 
Topladığı 12 puan ile 13. sırada yer aldı. Dış sahada kabus gibi bir sezon yaşayan bordo-mavili takıma sıkıntılı bir dönemde gelerek kariyeri adına risk alan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yeni takımıyla yaşadığı deplasman fobisine sonlandırmak istiyor.
 
Bordo-mavili takım ile çıktığı 10 maçta 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Kafkas, dış sahada tek galibiyetini düşme potası içinde yer alan Mersin İdmanyurdu karşısında aldı. Diğer maçlarda yenilgi alan Kafkas ve öğrencileri Eskişehirspor'u yenerek hem iç sahada hemde dış sahada üst üste maç kazanmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler