Trabzonspor'un da gündemine gelmişti şimdi ise...

Yeşil-Mavililer, Ludovic Sylvestr, Tevfik Köse ve Koray Altınay'dan sonra yeni hedeflerini belirledi. Çalımbay’ın listesi ‘yıldızlar’ ile dolu..Yönetim ise transferleri bitirmek için çalışıyor. Listede Trabzonspor'un uzun süre gündemini meşgul eden Kweuke

Trabzonspor'un da gündemine gelmişti şimdi ise...

Yeşil-Mavililer, Ludovic Sylvestr, Tevfik Köse ve Koray Altınay'dan sonra yeni hedeflerini belirledi. Çalımbay’ın listesi ‘yıldızlar’ ile dolu..Yönetim ise transferleri bitirmek için çalışıyor. Listede Trabzonspor'un uzun süre gündemini meşgul eden Kweuke de bulunuyor.

ROBERTO HİLBERT

Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay bu ismi yönetime olmazsa olmaz olarak verdi. Hilbert ile yaklaşık 15 gündür yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Geride kalan hafta sonunda İstanbul'a gelmesi kararlaştırıldı ancak menajerinin başka kulüplerden de transfer teklifleri var diyerek sürekli ücret artırışı yapması gelişini engelledi. Ancak Rizespor Alman oyuncunun peşini bırakmıyor. Son teklifini verip beklemeye başladı. Hilbert'in bugün ya da yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

SERDAR KESİMAL

Öncelikle savunmayı güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Serdar Kesimal için büyük bir uğraş veriyor. Almanya'da ailesinin yanında bulunan Serdar ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi ancak başarılı oyuncunun transferi ile ilgili son sözü Fenerbahçe söyleyecek. Rizespor Sarı-Lacivertli kulübe resmi transfer teklifi yaptı. Ancak Fenerbahçe UEFA'dan men cezası aldığından tüm transfer çalışmalarını durdurduğundan Rizespor'un Serdar için beklemekten başka çaresi yok.

FURKAN ÖZÇAL

Galatasaray'ın geçen sezon Kayserispor'dan transfer ettiği yıldız isimlerden biriydi. Ancak geçen sezon Fatih Terim'in gözüne giremedi. Sadece Ziraat Türkiye kupasında, A2 takımında ve genç milli takımında olmak üzere 4 maç oynadı. Geleceğe dair en büyük umutlardan biri olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Uzun süredir Furkan için devrede olan Rizespor, genç oyucuyla prensipte anlaştıktan sonra Galatasaray'a ister kiralık isterse de bonservisiyle birlikte teklifini yapıp beklemeye başladı.

CEYHUN GÜLSELAM

Galatasaray'ın 2011 yılında Trabzonspor'dan transfer ettiği Ceyhun Gülselam geçen sezon kiralık olarak Kayserispor' da oynadı.  Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın özellikle istediği ve bir kaç kez görüştüğü Ceyhun'u Kayserispor ile Eskişehirspor'da istiyor. 26 yaşındaki oyuncu Yeşil-Mavililer’in orta sahada uzun süre vazgeçilmez olabilecek kapasitede. Hem Çalımbay, hem de Koray Deniz, Ceyhun için yoğun çaba sarf ediyorlar.

LEONARD KWEUKE

Yeşil-Mavili takımın transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Leonard Kweuke için de yoğun çaba harcanıyor. Kamerunlu forvet oyuncusu forma giydiği Sparta Prag'da 74 maçta 68 gol attı. Özellikle forveti güçlendirmek için transfer listesinin ilk sırasında olan Kweuke için temaslar devam ediyor.  Hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan çeşitli kulüplerin transfer etmek istediği golcü oyuncu için Rizespor'un Sparta Prag'a 1.500 Milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor