Trabzonspor'un büyük başarısı!

Trabzonspor Alt Yapısının büyük başarı.Trabzonspor Alt Yapısından büyük başarı. Trabzonspor Alt Yapısı uzun yıllardan sonra U19 Milli Takımına 3 oyuncu verdi. Teknik Direktör Mehemt Hacıoğlu yönetimindeki U19 Milli Takımına Trabzonspor’un U19 Takımından O

Trabzonspor'un büyük başarısı!

Trabzonspor Alt Yapısının büyük başarı.

Trabzonspor Alt Yapısından büyük başarı. Trabzonspor Alt Yapısı uzun yıllardan sonra U19 Milli Takımına 3 oyuncu verdi. Teknik Direktör Mehemt Hacıoğlu yönetimindeki U19 Milli Takımına Trabzonspor’un U19 Takımından Oğuzhan Acar, Enes cebeci ve İbrahim Demir kadroya davet edildi.

1983’te 6 OYUNCU

Trabzonspor Alt Yapısından 1983-1984 sezonunda Doğan Andaç yönetimindeki genç milli takıma davet edilmişti.

1983-1984 sezonunda Sadi Tekelioğlu yönetminde Trabzonspor genç takımından, genç milli takıma o dönem  Küçük Hamdi, Büyük Hamdi, Lemi, Hami, Hayrettin, Selami çağrılmıştı. O sezondan sonra Trabzonsporaynı kategoriye 3 oyuncu verememişti. Zaman Zaman da Trabzonspor milli takıma oyuncu vermekte zorlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor