"Trabzonspor'un borcunu sıfırlayacağız"

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak kongre öncesi Başkan Adayı Metin Atasoy, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Ziyaretlerini kaldığı yerden sürdüren Atasoy, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılandı. Atasoy, ilk olarak Trabzon İnönü Maha

"Trabzonspor'un borcunu sıfırlayacağız"

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak kongre öncesi Başkan Adayı Metin Atasoy, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Ziyaretlerini kaldığı yerden sürdüren Atasoy, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılandı. Atasoy, ilk olarak Trabzon İnönü Mahallesi muhtarlığını, daha sonra eski hakemlerden Sabit Hacıömeroğlu, antrenörleri, Necmeatispor Başkanı Nihat Usta ve Şahin Kölemen’i ziyaret etti.

ŞAMPİYONLUK TOPU HEDİYE
Şahin Kölemen, Başkan Adayı Metin Atasoy’a Trabzonspor’un son şampiyon olduğu 1983-84 yılında Karagümrükspor maçında oynanan futbol topunu hediye etti. Atasoy, başkan seçilmesi halinde Trabzonspor’a ruhunu ve Fenerbahçe müzesinde bulunan şampiyonluk kupasını getireceğini söyledi. Atasoy, bizde yalan olmayacak. Kimseyi kandırmayacağız ve atatmayacağız. Neyse onu kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
 
Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, 2 yılda Trabzonspor’un 200 trilyonluk borcunu sıfırlayacaklarını söyledi
 
12 TANE PROJEMİZ VAR
 
Maçkalılar Derneği’ni ziyaret eden Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, burada önemli açıklamalar yaptı. Atasoy, Trabzonspor özel bir kurum. Böyle bir kuruma hizmet etmek herkese nasip olmaz” dedi. Dernek üyelerine Trabzonspor’a başkan olması halinde hayata geçireceği projeleri anlatan Atasoy, “ Bizim 12tane önemli projemiz var. Trabzonspor’a başkan olur olmaz bu projeleri hemen hayata geçireceğiz. Trabzonspor’a talip olanlar sistemin her aşamasında olmalı. Buda tecrübe demektir. Bizde de bu tecrübe var” dedi. 
 
TECRÜBE PARAYLA SATILMIYOR
25 yıldır Trabzonspor’un içinde olduğunu ifade eden Başkan Adayı Metin Atasoy, “Ne kadar paran olursa olsun tecrübe para ile satılmıyor. Sadece yaşayarak öğrenirsin. Ben bunları yaşadıktan sonra bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bana güvenenleri mahcup edecek hiçbir şey yapmam. Çünkü bu kulüp hepimizin. Ancak benim elimde sihirli değnek yok. Bir kaynağımızı kulübe vereceğiz. Bunun sonucunda da Başkan olmam halinde hemen ödenmesi gereken 50 trilyon borç ödeyeceğiz” diye konuştu. 
 
RUHU GERİ GETİRECEĞİZ 
Trabzonspor’un 200 Trilyon borcu olduğuna da değinen Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, “50 trilyon ödeme yapmamızın ardından 150 trilyon daha ödeyeceğiz. Trabzonspor bu noktaya gelmemeliydi.  Ancak biz bu borcu 2 yılda sıfıra indireceğiz. Çünkü planlamayı yaptık. Seçilir seçilmez de zaman kaybetmeden Trabzonspor’un borçlardan kurtuluş formülünü hayata geçireceğiz” dedi.Atasoy, “Trabzonspor ruhunu kaybetti. O ruhu geri kazandırmalıyız. Bunun içinde bu şehir lider. Bunu harekete geçireceğiz” şeklinde konuştu.
 
ÖZÜMÜZE DÖNECEĞİZ 
Atasoy, “Bu ruhu geri kazandırmak içinde 1461 Trabzon’dan A takıma oyuncalar alacağız. Trabzonspor’u eski günlerine kavuşturacağız. Yabancı hastalığından kurtulup özümüze döneceğiz. Hiçbir şey yapmayarak bizim paralarımızı alıp yurt dışında yiyen yabancı futbolculardan kurtulacağız. Bunu yaparak borçlardan kısa sürede kurtulmuş olacağız. Bu şehirdeki değerler başka bir ilde yok. Trabzonlu olmak farklılıktır Trabzonlu olduğum içinde gurur duyuyorum” diye konuştu. Trabzonspor’a acilen iki forvet oyuncu alınmalı diyen Atasoy, “Bunu hocanın vereceği rapor doğrultusunda yapılmalı” ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler