Trabzonspor'un bir sezona bedel maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor, adeta bir sezona bedel bir maç oynayacak.Bordo-mavili takımda tüm hesaplar turu geçme üzerine yapılırken, teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularından sahada gerekeni yapmal

Trabzonspor'un bir sezona bedel maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor, adeta bir sezona bedel bir maç oynayacak.

Bordo-mavili takımda tüm hesaplar turu geçme üzerine yapılırken, teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularından sahada gerekeni yapmalarını istedi. 
 
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarını üzen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefe ulaşarak taraftarının gönlünü almayı hedefliyor. Sıkıntılı bir süreçten geçen bordo-mavili takım ligde arzuladığı konuma gelemezken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise hedefine ulaşma anlamında Sivasspor ile bir sezona bedel maça çıkacak. Deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Sivasspor'u taraftarı önünde ağırlayacak olan Trabzonspor, turu getirecek skoru elde etmek için mücadele edecek.
 
Zorlu maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde adeta sıkı yönetim ilan eden teknik direktör Tolunay Kafkas, bir sezona bedel olacak maç için futbolcuların beyinlerini yıkıyor. Sivasspor ile sezonun en önemli maçlarında birini oynayacaklarını futbolcularına aktaran Kafkas, "Bu maç ile ilgili söylenecek fazla bir söz ve laf yok. Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz.
 
Sivasspor ile bir sezonunun maçına oynayacağız. Bu maç sonrası elimizde neyin olacağını hep birlikte göreceğiz. O yüzden bu sezon çok üzdüğümüz , camiamızı ve taraftarımızı sevindirmek için bu maçta varımızı-yoğumuzu ortaya koyarak mutlak kazanmalıyız. "diyerek oyuncularını zorlu maça motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor