Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte

Sezona sıkıntılı başlayan Trabzonspor'un yakası sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Sivasspor maçına sakatlıkları nedeniyle Giray, Colman, Volkan, Soner ve hasta olan Serkan Balcı gibi önemli isimlerinden yoksun çıkan bordo-mavililerde sakatlar kervanın

Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte

Sezona sıkıntılı başlayan Trabzonspor'un yakası sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Sivasspor maçına sakatlıkları nedeniyle Giray, Colman, Volkan, Soner ve hasta olan Serkan Balcı gibi önemli isimlerinden yoksun çıkan bordo-mavililerde sakatlar kervanına kaleci Tolga da katılması üzüntüye neden oldu. Başarılı kalecinin yanı sıra Giray ve Colman'dan gelen son haberler de bordo-mavililerin bu oyunculardan uzun süre yararlanamayacağını gösteriyor. 

 
Sivasspor maçının 7. dakikasında omzundan sakatlanan kaleci Tolga Zengin'in, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Kontrol için İstanbul'a giden başarılı kalecinin ameliyat olup olmayacağını ise yapılacak tetkiklerin ardından karar verileceği belirtildi. 
 
Bordo-mavili takımda sakatlık sorunu yaşayan Giray Kaçar'ın da bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile oynanan ilk maçta kolundan sakatlanan Giray, son 4 resmi maçta takımdaki yerini alamadı. Geçtiğimiz hafta takımla idmanlara başlayan, ancak sakatlığı yeniden nükseden futbolcunun, yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak kalabileceği belirtiliyor. 
 
Trabzonspor'un bir diğer önemli eksiği ise Gustavo Colman oldu. Ligin ilk haftasındaki Kardemir D.Ç. Karabükspor maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Ajantinli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile oynanan ilk maçta ise 45 dakika görev almış, ancak kötü bir performans sergilemişti. Daha sonra ligin 2. haftasında oynanan Elazığspor maçı kadrosuna ise alınmayan Colman, o hafta içerisinde yapılan antrenmanda da Halil Alıntop ile tartışarak idman sahasını terk etmişti. Tecrübeli futbolcu, bu gelişmenin ardından teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede hocasından ve takım arkadaşlarından özür dilemişti. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada antrenmanlardaki performansı ile dikkat çeken Colman, tam takıma dönecek derken bu kez de sakatlık şoku yaşadı. Yan bağlarında ikinci derece yırtık bulunan Arjantinli futbolcuya bir hafta izin verildi. Ülkesine giden Coman'ın da yaklaşık bir buçuk ay sonra sahalara dönebileceği açıklandı. 
 
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan diğer isimler Volkan Şen ve Soner ile hasta olan Balcı Haberleri'>Serkan Balcı'nın ise tedavileri sürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 24 Eylül Pazartesi deplasmanda Fenerbahçe ile karşılayacak olan bordo-mavili ekipte sakatlıklar dolayısıyla sıkıntı yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in sakatlıklardan yana daha fazla sorun yaşamamak için sağlık ekibinden Volkan, Soner ve Serkan'ın Fenerbahçe maçına yetiştirilmesini istediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler