Trabzonspor'un ayrılmayan iklisi!

 Trabzonspor’da kaleciler Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak, yeni sezon öncesi forma için kıyasıya rekabete girmeye hazırlanıyorlar. Davraz kampında kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde özel olarak çalışan kaleciler, boş zamanlarını ise birlikte geç

Trabzonspor'un ayrılmayan iklisi!

 Trabzonspor’da kaleciler Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak, yeni sezon öncesi forma için kıyasıya rekabete girmeye hazırlanıyorlar. Davraz kampında kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde özel olarak çalışan kaleciler, boş zamanlarını ise birlikte geçiriyor. Onur, Tolga ile çok iyi dost olduklarını belirterek, "Forma başka arkadaşlık başka. Tabi ki o da oynamak istiyor, ben de oynamak istiyorum. Biz rekabetimizi çimler üzerinde sergiliyoruz, çim dışında ise Tolga ağabeyle çok iyi anlaşıyoruz ve çok iyi dostuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler