Trabzonspor'un 37. Randevusu

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşma ile birlikte, ligde 37. kez karşı karşıya gelecek.Bugüne dek iki takım arasında oynanan 36 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 16-5 üstünlüğü bulunuyor. 15 ka

Trabzonspor'un 37. Randevusu

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşma ile birlikte, ligde 37. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek iki takım arasında oynanan 36 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 16-5 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 46 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

-Trabzon'da oynanan maçlar-

Trabzonspor ile Eskişehirspor, bugüne dek Trabzon'da 18 kez karşı karşıya gelirken bordo-mavililer rakibi karşısında hiç yenilgi almadı.

Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmaların 12'sinde galip geldi. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldılar.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 33 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

-Farklı galibiyetler-

İki takım arasında en farklı galibiyetleri alan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takım, 1995-96 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibini 7-1 mağlup etmişti.

Geçen sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 galip kapamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor