"Trabzonspor'un 2016'ya kadar geliri yok!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir tv programında canlı yayın konuğu oldu. Hacıosmanoğlu burada önemli açıklamalar yaptı.İşte o açıklamalar;Biz Mustafa Akçay'ın teknik direktörlüğe getirerek cesaretli bir başlangıç yaptık. Şuanki duru

"Trabzonspor'un 2016'ya kadar geliri yok!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir tv programında canlı yayın konuğu oldu. Hacıosmanoğlu burada önemli açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar;

Biz Mustafa Akçay'ın teknik direktörlüğe getirerek cesaretli bir başlangıç yaptık. Şuanki durumda baktığımız zaman Akhisar mağlubiyeti var kabul edilebilecek gibi değil. Eski futbolcumuz 35 yaşındaki Emrah , 20 yaşındaki genç oyuncularımızın yanından tren gibi geçip gitti , bu taraftara dokunan budur. Koşmazsan kazanamazsın. Akçay'a gerekeni söyledim 1461'de bir idol başlattı bunu Trabzonspor'da devam ettirmesini söyledik. Oynat gençleri kazan sonra yenil problem değil.

Şimdi baktığımızda Trabzonspor'un hiçbir geliri yok. 2016 yılına kadar tüm gelirler temlik altında. Biz taşıma suyla değirmen döndürmek için Trabzonspor sevdalıları olarak elimizi taşın altına koyduk. Yıllık 70 trilyon gelir varken şuan hiçbiri kullanılabilir değil. Çok anormal harcamalar yapılmış , bu takıma kötülük yapandan hesap soracağız.

ARALIK'TA KONGRE OLACAK MI?

Bizim yönetimimiz 2.5 yıllığına seçildi. Şuan 2 delege kongreyi mahkemeye verdi. Sonucunda eğer Aralık'ta kongre olacaksa bizim Trabzonspor'a faydamız olmamız halinde devam ederiz.

Kupa bizim namus borcumuz. Bizim için Başbakanla görüştükten sonra sustu diyenler küçük beyinli insanlardır.

TFF eğer UEFA'nın kararlaını uygulamazsa devreye artık FIFA girecek. Bu şekilde Türkiye'yi daha büyük cezalar bekliyor. Bugün takımlarımız ceza aldı ancak bugün yetkililer gerekeni yapmazsa Türk futbolu da alacak.

Bizimle ilgili girişim yapmadğımız gerekçesiyle bildiri yayınlayan taraftarlarımız da var. Ancak böyle bir durum yok elbette başvuru yapacağız ancak önce bir CAS gerekçeli kararını açıklasın. Önce TFF gereğini yapsın. CAS'ın gerekçeli kararda gösterdiği suçun cezasını vermek zorunda TFF.

Yıllardır bizi kandırıyorlar sportif yargılama ayrıdır diye . Bu en büyük ayıptır. Şike tescillenmiştir.Biz Türk futbolunu düzeltmek için geldik.

Trabzonspor'un da bulaştığı bir pislik varsa eğer cezası küme düşmek bile olsa cezamı çekmek isterim. Ancak olsaydı ortaya çıkardı.

Bizi dava edecek olan taraftarlarımıza sesleniyorum. 6222 sayılı kanun uygulandıktan sonra ilk failler yakalandı, onlarda bizim hakkımızı çalanlardı. Peki eski yönetim ne yaptı gitti yasanın değişmesi için imza attı ne için failler daha az ceza alması için. Hakkınızı o zaman onlar yedi edecekseniz onları neden dava etmediniz. Burada art niyet ortaya çıkıyor.

İnsan olarak şapkamızı önümüze koyalım geleceğe temiz futbol bırakalım. Bunlar bizim görevimiz. Şimdi statlarda taraftar almama durumu var. Farklı konulara gireceğiz ama ben gittim ve Beşiktaş tribününde maç izledim her statta izlerim. Şampiyon olacağım demek ne demek. Sen takımını kur yarıştır yönetici olarak gereğini yap takımın mücadele etsin olabiliyorsa olsun şampiyonluk sahada kazanılsın. Kulüplerin başkanlarına bakıyorsunuz geldiklerinde ve gittikleri zamanki hallerdinde dünyalar kadar fark var.

HACIOSMANOĞLU, FORVET TRANSFERİ, TOLGA ZENGİN'İN GİDİŞİ VE VOLKAN'IN AFFI İÇİN NELER SÖYLEDİ? TIKLAYIN

Trabzon'da mücadele edeni baştacı ederler. Bizde yönetim takdiriyle transfer olmaz. Teknik heyetin raporuna bağlıdır bu işler. Trabzon'a futbolcu gelmez diye birşey yok bakın Malouda geldi.

Biz nasıl hatalar yapıyorsak hakemlerde yapar. Ancak art niyetleri olursa gerekenler yapılır.

Benim Fenerbahçe'ye karşı bir düşmalığım yok.O kulübü yöneten ve Türk futbolunu kirletenlere karşı var.Bizim o insanlara karşı bir duruşumuz var.

Siyasete girmek benim karakterime uygun değil. Her insanın bir hayali vardır. Bneim hayalim Trabzonspor başkanlığıydı o da oldu. Benim başka bir koltukta gözüm yok. Trabzonspor'un ne ismini ne de cismini kullanarak biyerlere gelme niyetim yok amacaımız böyle insanları temizlemek. İnsanlar sanıyorki başbakanımıza yakın oluğ değişiyor. Ben ona görüş olarak destek oluyorum. Ülkenin bekası için olan bir destektir benim kişisel görüşümdür, siyasi bir beklentim yok. Burada muhalefet partilerinin de ne konuştuğuna dikkat etmesi lazım. UEFA'ya ceza vermeyin diye çağrı yapamazsınız. Bir kereye mahsus onlardan duymak istiyoruz 2011 şampiyonu Trabzonspor'dur demelerini.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor