Trabzonspor'u yağmur etkiledi

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yağmur nedeniyle ertelenmesinin ardından, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gelen Trabzonspor da aynı nedenden havaalanı problemi yaşadı.Fenerbahçe ile Pazar günü Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynayacağı maç içi

Trabzonspor'u yağmur etkiledi

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yağmur nedeniyle ertelenmesinin ardından, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gelen Trabzonspor da aynı nedenden havaalanı problemi yaşadı.

Fenerbahçe ile Pazar günü Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynayacağı maç için uçakla İstanbul'a giden Trabzonspor, yoğun yağış nedeniyle Atatürk Havaalanı yerine Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Uçaklar, şiddetli yağmur ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inmek için belli bir süre havada tur atmak zorunda kaldı.

Kalkış için piste hareket eden uçaklar uzun kuyruklar oluşturdu. Bu nedenle THY'nin TK-2417 sefer sayılı Antalya, TK-2015 sefer sayılı Kayseri ve içinde Trabzonspor kafilesinin bulunduğu TK-2829 sefer sayılı Trabzon uçakları Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor