Trabzonspor'u temsil edeceğim

İngiltere’ye Trabzonspor’un verdiği izin ile gittiğini belirten Çek oyuncu “Trabzonspor taraftarının bana çok büyük desteği oldu. Sunderland’e onların sayesinde gittim. Bir gün mutlaka yeniden bir araya geleceğiz” diye konuştu.Trabzonspor’un Avrupa Ligi’n

Trabzonspor'u temsil edeceğim

İngiltere’ye Trabzonspor’un verdiği izin ile gittiğini belirten Çek oyuncu “Trabzonspor taraftarının bana çok büyük desteği oldu. Sunderland’e onların sayesinde gittim. Bir gün mutlaka yeniden bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkacağına yürekten inandığını belirten Celustka, “Onlara inancım tam, maçlardan alınlarının akı ile çıkacaklar. Trabzonspor’un kalitesi ortada” şeklinde konuştu.

BEN TRABZONSPORLUYUM

Ben kulübümün izniyle ayrıldım. Gönül isterdi ki ayrılmamak ama böyle nasip oldu. Ben İngiltere’de sadece kendimi değil Trabzonspor’u temsil edeceğim. Trabzonspor’un çıkarları doğrultusunda her zaman hazırım. Ben Trabzonsporluyum. Benim şu anki konumumda olmamın en büyük müsebbibi kulübüm ve taraftarlarımızdır.

HEP DESTEK GÖRDÜM

İngiltere’nin Sunderland Takımı’na kiralan Trabzonspor’un eski futbolcusu Celustka, Ada’da kendini değil Trabzonspor’u temsil edeceğini söyledi. Eşyalarını toplamak için önceki gün Trabzon’a gelerek yakın dostlarıyla vedalaşan Çek oyuncu, “Trabzonspor taraftarının bana çok büyük desteği var” dedi.

Celustka “ Benim için çok anlamlı güzel bir durum. Bana her zaman destek oldular. Onların kalbimde yeri başka. Verdikleri destek ortada çünkü İngiltere Premier Ligi’ne onların destekleri sayesinde gittim. Buna rağmen beni hala istiyorlar. Bir gün mutlaka yine bir araya geleceğiz. Onlara sonsuz teşekkür  ediyorum” diye konuştu.

İNTER MAÇINI UNUTAMIYOR

İnter’e attıgı golü bir türlü unutamadığını belirten Celustka, “O golü attığımdan bu yana 2 yıl zaman geçti. Hala insanların hafızasında bir yer edindi. Bazen şehirde dolaştığım zaman insanlar bana onu hatırlatıyor. Benim çok hoşuma gidiyor. Bana pozitif bakmaları çok güzel bir duygu. Bende ne kadar önemli gol attığımın farkına vardım” diye konuştu.

TRABZONSPOR’UN KALİTESİ ORTADA

Trabzon’da bulunduğu süre içinde çok samimi arkadaşlar edindiğini, onları özleyeceğini vurgulayan deneyimli futbolcu,  Trabzonspor’un Avrupa’da 6 ön eleme maçı oynadığını hatırlatarak şöyle konuştu: “Çok başarılı eleme maçları oynadık. İlk 2 maçta ben de vardım. Ama transferden ötürü son maçta yoktum. UEFA maçlarında güzel rakipleri var. Onlar için çok büyük şans. Trabzon tarihinde ilk kez bu şekilde UEFA’ya gidecek. Onlara inanıyorum, tüm maçlardan alınlarının akı ile çıkacaklar. Trabzonspor’un kalitesi ortada” dedi.

BİR GÜN GERİ DÖNECEĞİM

Celustka, Trabzonspor sayesinde İngiltere Premier Ligi’ne gittiğini,  gerçekten bunun kariyerinde   çok önemli bir adım olduğuna işaret ederek, “ Fakat bunda en büyük etken Trabzonspor’dur. Ben Türkiye’yi, insanlarını, taraftarları dostlarım olarak görüyorum. Mutlaka bir gün geri döneceğim. Bu takım da Trabzonspor olur” dedi.

İNGİLTERE’DE FUTBOL HIZLI OYNANIYOR

Başarılı oyuncu, “Trabzon ile İngiltere’deki hayatı kıyaslamak gerekirse burada çok farklı güzellikler ve orda çok farklı güzellikler bulunuyor. Trabzon’da 2 seneye yakın bir zaman geçirdim. Çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindim. Buradaki insanların sıcaklığı, buradaki havayı, buranın ortamı çok iyi. İngiltere’nin de kendine göre güzellikleri bulunuyor. İki farklı güzel ülke, iki farkı güzel şehir diyebilirim. Futbol ile kıyaslarsak İngiltere’de oynanan futbol daha hızlı.  Oyuncular birbirleri ile daha fazla yardımlaşıyor.  Sahanın her metrekaresini kullanmaya bakan oyuncu anlayışı olduğu için biraz daha farklı olduğunu söyleyebiliriz.”

HAYALİM İNGİLTERE’DE OYNAMAKTI

Celustka, “İngiltere’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Bunu herkes gerçekleştiremiyor. Bu bana nasip oldu. Kariyerim içim çok büyük bir başarı. Çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyorum. Ne kadar çok maç oynarsam o kadar benim açımdan iyi olacak. Benim Premier ligdeki amacım ve hedefim bu. Yeni sezonda Trabzonspor ve taraftarının şunu bilmesini istiyorum. Gönlüm daima sizinle olacak. Trabzonspor’un aldığı her galibiyet bana keyif verecek, aldığı her mağlubiyet ise üzüntü verecek. Başarılı olmaları için her zaman dua edeceğim” dedi.

KAYNAK: KARADENİZ'DE SONNOKTA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor