Trabzonspor'u Balta ziyaret etti!

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Dr. İlyas Demirci Trabzonspor’u  ziyaret etti.Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Ku

Trabzonspor'u Balta ziyaret etti!

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Dr. İlyas Demirci Trabzonspor’u  ziyaret etti.

Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Kahraman ve Yılmaz Büyükaydın ile görüşen Balta ve Demirci, 15-18 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Türk Dünyası mühendislik ve Şehircilik Kurultayı hakkında bilgi verdiler.

Yapılan görüşmede kurultay kapsamında 15 Ekim 2012 Pazartesi günü akşamı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Kazakistan’ın Karaganda takımıyla dostluk maçı oynanması yönünde karar alındı.

1.20121002184416.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler