Trabzonsporlular'ın Ankara'da yeri belli oldu!

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ve Fenerbahçe Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak.Bu önemli maç için taraftarların yerlerinin belirlenmesi konusunda kura çekimi gerçekleştirildi. Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre çekilen kurada Kal

Trabzonsporlular'ın Ankara'da yeri belli oldu!

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ve Fenerbahçe Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak.

Bu önemli maç için taraftarların yerlerinin belirlenmesi konusunda kura çekimi gerçekleştirildi. Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre çekilen kurada Kale arkası tribünü ile kapalı tribün Fenerbahçe taraftarına tahsis edilirken diğer kale arkası tribün ile maraton tribününde ise Trabzonsporlu taraftarlar yer alacak.

Maça gitmek isteyen Trabzonsporlu taraftarlar için bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre  Kale arkası tribünü 50 TL , Maraton tribünü biletleri ise 100 TL 'den satışa çıkarıldı. Bilet alarak maça gitmek isteyenler biletleri federasyonun resmi sitesinden edinebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler