Trabzonsporlular "Olağanüstü Genel Kurul" dedi

26 Mart 2013 tarihinden haber61.net’de başlayan “Trabzonspor yönetimi Mayıs ayında Olağanüstü genel kurul kararı almalı mı?” başlıklı anket 2 Nisan 2013 saat 17:00 itibarı ile sona erdi.Trabzonspor’un bu yıl lig’de yaşadığı sıkıntılı süreç içerisinde sık

Trabzonsporlular "Olağanüstü Genel Kurul" dedi

26 Mart 2013 tarihinden haber61.net’de başlayan “Trabzonspor yönetimi Mayıs ayında Olağanüstü genel kurul kararı almalı mı?” başlıklı anket 2 Nisan 2013 saat 17:00 itibarı ile sona erdi.

Trabzonspor’un bu yıl lig’de yaşadığı sıkıntılı süreç içerisinde sık sık eleştirilere neden olan ve Trabzon spor kamuoyu tarafından Mayıs ayında Olağan üstü kongre yapması doğrultusunda tartışmalar yaşanırken bizde bu  düşünceyi haber61.net ziyaretçilerine sorduk.

26 Mart 2013 tarihinde başlattığımız ve ip kontrol bazlı anketimizin sorusu  “Trabzonspor yönetimi Mayıs ayında Olağanüstü genel kurul kararı almalı mı?” şeklindeydi.

Toplam 8 bin 999 oyun kullanıldığı ankette Trabzonspor taraftarlarının 7854 kişi ile çok büyük çoğunluğu “Evet Mayıs Ayında Kongre olmalı” şıkkını işaretlerken, bu doğrultuda oy verenlerin oranı %87,28 oldu.

Anketimize “Hayır Aralık Ayına kadar yönetim görevde kalmalı” şeklinde cevap veren  1052 kişinin ise yüzdeleri  %11,69’da kaldı.

Anketimişze oy veren ve kararsız kalanların sayısı ise 93 olurken %1,03 lük dilimde yer aldılar.

genel_kurul_anket.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor