Trabzonsporlular Kulübü şehit ailelerini unutmadı

 Marmara Üniversitesi Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Edirnekapı'da bulunan Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler. Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner'in de bulunduğu ziyarette, üniversiteli gençler şehit yakınlarına kı

Trabzonsporlular Kulübü şehit ailelerini unutmadı

 

Marmara Üniversitesi Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Edirnekapı'da bulunan Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler.
 
Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner'in de bulunduğu ziyarette, üniversiteli gençler şehit yakınlarına kırmızı - beyaz güller verdi.
 
Ziyarette bir açıklama yapan Marmara Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü Başkanı Sercan Akan, görevde olduğu 4 yıl içindeki en anlamlı ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Türk kadını Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyarak gösterdiği fedakarlığı, bugün de vatana yetiştirdiği yiğit evlatlarıyla devam ettiriyor. Onlar belki evlatlarını, eşlerini, yakınlarını şehit verdiler ancak unutmasınlar ki daha  milyonlarca evlatları var. Şehit haberleri onların yüreklerini yaktığı gibi bizlerin de canımızı acıtıyor. Üniversiteli gençler olarak en büyük silahımız olan bilgiyle, kalemle bu vatanın birliği ve bütünlüğü için var gücümüzle çalışacağız.
 
Hiç kimse bu vatanın sahipsiz olduğunu düşünmesin ve vatanımızın birliği bütünlüğü için canını verecek milyonlarca bordo mavi yüreği unutmasın. Buraya şehit ailelerinin yanında olduğumuzu göstermek, acılarını bir kez daha paylaşmak için geldik ve onlara getirdiğimiz kırmızı güller yüce şehitlerimizin al kanlarını, beyaz güller de analarımızın o tertemiz yüreklerini simgeliyor”. 
 
Konuşmaların ardından Mehmet Güner ve şehit yakınlarıyla fotoğraf çektiren Trabzonsporlu gençler daha sonra dernekten ayrıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler