"Trabzonsporlular bağımsız Trabzonspor istiyor"

25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu'na sayılı günler kala başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hacıosmanoğlu kongre öncesi ön

"Trabzonsporlular bağımsız Trabzonspor istiyor"

25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu'na sayılı günler kala başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hacıosmanoğlu kongre öncesi önemli mesajlar verdi.

Trabzonspor başkanlık koltuğu gibi önemli ve kutsal bir göreve talip olurken, kulüp sahipleriyle iletişime geçmeleri gerektiğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, “Böylesine kutsal bir göreve talip olurken elbette bu kulübün sahipleri sokaklarda geziyor. Onlarla iletişime geçmeniz gerekiyor. Yapacaklarınızı anlatmanız gerekiyor. Bizde halkla kucaklaşıyoruz. Halkın gönlündeki aday olduğumuzu biliyoruz. Sokakta insanlar onu bize hissettiriyor. 26 Mayıs akşamı inşallah bize o görev verilir ve bizde onların gönüllerinde edindiğimiz yerin karşılığında onlara hizmet etmeyi Allah bize nasip eder” dedi.
 
“TRABZONLU DURUŞUNU GÖSTERDİĞİMİZ İÇİN BİZİ SEVİYORLAR”
Çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Çalışmalar yoğun ve yorucu geçiyor böylesine kutsal görevi yapmak için hem seçime kadar yorulmak ondan sonra nasip olurda görevi alırsak asıl çalışma hızlı tempo ile orda yapılması gerekiyor. Bizim rahat olduğumuz bir nokta var.
 
Biz Trabzonspor'a yeni üye olmadık ve Trabzonspor'un içine yeni girmedik. Yıllardan beri onun içindeyiz. Sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Türk futbolunun da yıllardır içindeyiz çözüm noktasındaki sorunlarını da biliyoruz onlarda bizim artılarımız. Sokaktaki insanımızda aynı bizim düşüncelerimizde bunu bize söylüyorlar. Çünkü biz yıllardan beri kendi markamızı oluşturmak için uğraşmadık bazı adaylarımız öyle söylüyor. Biz hem kendi markamızı işimizi büyüttük ama Trabzonspor'da bir sevdamız onunla ilgili nerde hangi platformda mücadele edilmesi gerekiyorsa da mücadele ettik. .Bu şehirde ilgi alaka görüyorsak onların içinde yaşadıkları duyguları temsil ettiğimizden bize bu sevgi ve saygı var.
 
Trabzonlu duruşunu gösterdiğimiz için bizi seviyorlar” şeklinde konuştu.
Hacıosmanoglu, hem Trabzonspor sevdalıları hem de Trabzonspor genel kurulunda oy kullanacak delegelerle beraber olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İnsanlarla kucaklaştığınız zamanda vücut dile size bir şeyler söylüyor. Halktan bize yüksek oranda bir teveccüh var. 'Halk tarafından seçilse Hacıosmanoğlu kazanır' diyorlar ama biz sokakta halkla kucaklaşıyoruz ama bu delegelerde bu şehrin aynasında halktır, bu sokaklardaki insanlardır. Bugüne kadar 4 Bin 500, 5 Bin delege ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Onların teveccühlerinde ve yüzlerindeki hareketlen anlıyoruz. Hayırlı işler yapacaksa o koltuk bize nasip olsun. Genel kurulda da bize gösterilen ilginin sandığa yansıyacağına inanıyorum. Bize görev verirlerse bizimde içimizde görev aşkı var sevdamız içimizde onların gönüllerini mutlu etmek ve başlarını dik tutmak için bizimde büyük bir sorumluluğumuz var.”
 
“TRABZONSPORLULAR BAĞIMSIZ TRABZONSPOR İSTİYOR”
“Taraftarların yüzde 80'i bizi şampiyon yap demiyor. Trabzonspor duruşunu sergilenmesini istiyor. Bağımsız bir Trabzonspor istiyor. İnsanların kullandığı, siyasetin kullandığı değil de siyasetin hizmet ettiği bir Trabzonspor olmasını istiyor. Taraftarlarımız sahada başaralı olmak istiyor ama onun dışında saha dışında hakları yendiği zaman haklarını koruyacak bir yapı istiyor. Trabzon'u Trabzonlu duruşuyla temsil edecek bir başkana ihtiyaçları olduğunu bununda bizim yönetimimiz olduğunu beyan ediyorlar“ şeklinde konuştu.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizi gençlerin desteklendiği söyleniyor ama yolda bizi 60-70 yaşındaki insanlarda durdurduğunda söyledikleri bizi ağlatacak seviyeye getiriyor. Biz söylendiği gibi sadece gençliğin değil Trabzon'da yaşayan büyüklerimiz inde bize karşı teveccüh var. Bizim Trabzon'lu duruşumuz adına ortaya koyduklarımız Trabzon halkı tarafından sandığa yansıyacaktır diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.
 
Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Zorlu Grand Otel’de düzenlenecek kokteyle yönetim kurulu listesini tanıtacak.
 
HAYATINI KAYBEDEN TARAFTARLARA BAŞSAĞLIĞI

Öte yandan İbrahim Hacıosmanoğlu , Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası Trabzonspor taraftarlarını taşıyan aracın Görele’de kaza yapması sonucu  2 kişinin ölmesi ve 4 kişi yaralanmasıyla ilgili de bir açıklama yaptı

 Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada “Bordo mavi renklere gönül vermiş kardeşlerimizden ne yazıkki üzücü bir haber aldık. Onlar takımlarını hiçbir yerde yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımız. Trabzonspor uğruna hayatını kaybeden iki kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifa diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor