Trabzonsporlu Kenan kupasını aldı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nı ilk sırada tamamlayarak kupasını aldı.Şampiyonluğu daha önce garantileyen Kenan Sofuoğlu, sezonun 13. ve son ayak koşusu olan Fransa yarışı sonrası kupasına kavuştu. Magny-Cours Pisti'ndek

Trabzonsporlu Kenan kupasını aldı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nı ilk sırada tamamlayarak kupasını aldı.

Şampiyonluğu daha önce garantileyen Kenan Sofuoğlu, sezonun 13. ve son ayak koşusu olan Fransa yarışı sonrası kupasına kavuştu. Magny-Cours Pisti'ndeki yarışın bitiminde kupasını alan Sofuoğlu, zorlu bir sezonun ardından mutlu sona ulaştığını söyledi.
 
Sakatlık ve ceza gibi sıkıntılarla başlayan sezonu şampiyon tamamlamasını 'zor bir sezon' diye niteleyen Sofuoğlu, şöyle konuştu:
 
'Kawasaki takımıyla bu sezon çıkış yakalamak istedim. Bunu da gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Ancak şampiyonluk kolay olmadı. Bu bir ekip çalışmasıydı. Motosiklet Federasyonu, Kawasaki takımı ve sponsorum Redbull her zaman yanımda oldu. Ne zaman bir sorun yaşasam hep yanımda oldular. Kawasaki ile seneye de yarışacağım. Bu seneye kadar 54 numara ile yarıştım. Gelecek sezon 1 numara ile yarışacağım. 1 numarayı dünya şampiyonları kullanıyor. Bugüne kadar kullanmamıştım ama seneye kullanmak istiyorum. Belki son sezonum olur.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler