| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 27 Nisan 2011 16:37

Trabzonsporlu kalbine yenik düştü

İznik Eski İlçe Spor Müdürü Trabzonlu Mustafa Çelik'ten sonra, bir vefat haberi de Almanya'dan geldi. Almanya'da gurbetçi olarak çalışan Trabzon Oflu Emrullah Öztürk, Eskişehirspor maçı sırasında kalbine yenik düştü. 40 yaşında, 3 çocuk sahibi olan Öztürk

İznik Eski İlçe Spor Müdürü Trabzonlu Mustafa Çelik'ten sonra, bir vefat haberi de Almanya'dan geldi. Almanya'da gurbetçi olarak çalışan Trabzon Oflu Emrullah Öztürk, Eskişehirspor maçı sırasında kalbine yenik düştü.

40 yaşında, 3 çocuk sahibi olan Öztürk, Eskişehir Trabzonspor maçı devam ederken, olduğu yere yığıldı. Hastanede yapılan müdahalelere cevap vermeyen Öztürk'ün cenazesi Almanya'dan Trabzon'a getirilecek. Merhum Öztürk'ün cenazesi 27 Nisan Perşembe günü Of'taki aile kabristanlığına defnedilecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!