"Trabzonspor'la gurur duyuyoruz"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, UEFA Avrupa Ligi'ne kaldıkları için buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, takımlarıyla gurur duyduklarını söyledi.Bekiroğlu, "Lille karşısında iyi bir görüntü ortaya koyduk. Tabi ki son anda Şampiy

"Trabzonspor'la gurur duyuyoruz"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, UEFA Avrupa Ligi'ne kaldıkları için buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, takımlarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Bekiroğlu, "Lille karşısında iyi bir görüntü ortaya koyduk. Tabi ki son anda Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek üzüntü verici ama yinede takımımızla gurur duyuyoruz. Hem kulübümüzü, hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiler. Avrupa'da adımızdan sıkça bahsettirdik. Şimdi yolumuza yeni bir çizgide devam edeceğiz ve bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor