Trabzonspor'dan "Zorunlu Açıklama"

Trabzonspor Kulübü Resmi internet sitesinde yayınladığı “Zorunlu Açıklama” Başlıklı bildiride bazı basın organlarında yer alan"Başkandan Yöneticilere Yasak" haberini hayal mahsulu olarak değerlendirdi.Yapılan açıklamada Davraz Kampı’nın yöneticiler tarafı

Trabzonspor'dan "Zorunlu Açıklama"

Trabzonspor Kulübü Resmi internet sitesinde yayınladığı “Zorunlu Açıklama” Başlıklı bildiride bazı basın organlarında yer alan"Başkandan Yöneticilere Yasak" haberini hayal mahsulu olarak değerlendirdi.

Yapılan açıklamada Davraz Kampı’nın yöneticiler tarafından ziyaretine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun engel olduğuna dair yazılan haberlerin hayal ürünü olduğu ifade edilirken, Bunun bir yasak değil bir uygulama olduğu bu uygulamanın da profesyonellere  güvenin bir göstergesi olduğu ifade edildi.

Kafile Başkanlığı Kaldırıldı:

Trabzonspor Kulübü’nün deplesman karşılaşmalarına giderken kafileden sorumlu bir yönetim kurulu üyesinin kafile Başkanı olarak takımın başında yer alması uygulamasına da son verildiği yapılan basın açıklamasıyla duyruldu.

İşte Trabzonspor Resmi internet sitesinden “zorunlu Açıklama” başlığı altında yapılan açıklama:

Bugün bazı yayın organlarında "Başkandan Yöneticilere Yasak" başlıklı haberler yayınlanmıştır. Yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı Davraz Kampı'nın, yöneticiler tarafından ziyaretine, Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun engel olduğuna dair yazılan haberlerin tamamı hayal ürünüdür.

Trabzonspor'da anlayışın tamamı ile değiştiği bu dönemde porfesyonel kadro görev başındadır ve futbolun patronu olarak Sayın Ünal Karaman görev yapmaktadır. Profesyonel kadrolaşma ve değişim gereği, takımımızın kamp ve deplasmanlarında yöneticilerimiz görev almayacaktır.  Ziyarette bulunmak isteyen yönetim kurulu üyelerimiz de ziyaretlerini gerçekleştirmiştir. Bir yasaklama söz konusu değildir. Bu karar profesyonellere güvenin bir göstergesidir. Bundan böyle deplasmanlarda da kafile başkanı olarak bir yönetim kurulu üyemizin görevlendirilmesi de söz konusu olmayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor