Trabzonspor'dan Yiğit hamlesi

Trabzonspor, Manisaspor’un genç yıldızına kancayı atmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer Manisaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir’in transferi için Şenol Güneş ‘in onayını bekliyor. Bordo mavililer ilk etapta bu futbolcunun bonservis bedel

Trabzonspor'dan Yiğit hamlesi

Trabzonspor, Manisaspor’un genç yıldızına kancayı atmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer Manisaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir’in transferi için Şenol Güneş ‘in onayını bekliyor. Bordo mavililer ilk etapta bu futbolcunun bonservis bedeline karşılık Barış Ataş, ve Ferhat Öztorun’un yanı sıra kulübe bir miktar da para teklif edecek.

 Trabzonspor yönetimi Zokora’nın Fildişi Sahilleri Milli takımı ile Afrika Uluslar Kupasında mücadele edeceği için bu mevkide ki boşluğu bu transferle kapatmayı planlıyor. Bu transfer için şu sıralarda devam eden toplantıda olumlu karar çıkması halinde harekete geçilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor