Trabzonspor'dan yabancı açıklaması

Bordo-mavili kulübün remsi internet sitesinden yapılan açıklamada son günlerde yabancı oyuncuların alacakları ile ilgili yapılan spekülasyonlar nedeniyle açıklama yapılmasının uygun görüldüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi;“26 Mayıs 2013 tarihinde

Trabzonspor'dan yabancı açıklaması

Bordo-mavili kulübün remsi internet sitesinden yapılan açıklamada son günlerde yabancı oyuncuların alacakları ile ilgili yapılan spekülasyonlar nedeniyle açıklama yapılmasının uygun görüldüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi;

“26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da üyelerimizin oylarıyla seçilen yönetim kurulumuz 28 Mayıs’ta düzenlenen devir teslimle görevi devralmış ve tüm hızıyla kulübümüzün birçok alanda tıkanıklık yaşamaması adına yoğun bir çalışma dönemine başlamıştır. Ekonomik faaliyetler de bu kapsamda gündemimizin ilk sırasına oturmuştur.

Bu süreçte yönetici katkısı da dahil olmak üzere kulübe 17 milyon 500 bin TL’lik kaynak aktarılmış olup, bu bedel futbolcu alacakları başta olmak üzere, kredi geri ödemeleri ve diğer acil giderlerde kullanılmıştır. Kulübümüze geçmiş dönem alacaklarına karşılık ihtarname gönderen futbolcularımızdan Adrian Mierzejewski, Souleyman Bamba ve Paulo Henrique’nin bahse konu tüm alacakları ödenmiştir. Şu an itibariyle kulübümüze ihtarname gönderip alacağını tahsil edemeyen hiçbir oyuncumuz bulunmamaktadır.

Yönetim Kurulumuz, önceki yönetim kurulundan devir olarak gelen yaklaşık 16 milyon TL tutarındaki futbolcu borçlarının da ödenmesi adına gerekli planlamaları yapmıştır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu bedelin belirli bir tutarı ödemiş olup, geri kalan futbolcu alacaklarının da kamp başlangıcından önce futbolcuların hesaplarına aktarılabilmesi doğrultusunda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.

Yönetim kurulumuz, gerek çalışan, gerekse de futbolcularımıza asla borçlu olunmaması gerektiği yönünde bir anlayışa sahip olup, bu durumun hedeflenen başarıların sağlanmasında ne derece önem taşıdığının bilincindedir.

Kamuoyundan ve taraftarlarımızdan beklentimiz Yönetim Kurulumuzun şeffaflık anlayışı gereği resmi olarak yapılan açıklamalara itibar etmeleri, bunlar dışında dile getirilen spekülasyonları dikkate almamalarıdır.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor