Trabzonspor'dan Volkan açıklaması

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.''Dün gece oynanan Çaykur Rizespor maçı sırasında oyuncumuz Volkan Şen ile sözde kendisine taraftar diyen ahlaksız birkaç kişi arasında yaşanan olayların ardından bu açıklam

Trabzonspor'dan Volkan açıklaması

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

''Dün gece oynanan Çaykur Rizespor maçı sırasında oyuncumuz Volkan Şen ile sözde kendisine taraftar diyen ahlaksız birkaç kişi arasında yaşanan olayların ardından bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.
 

Sahada mücadele eden oyuncusuna sahip çıkan gerçek Trabzonspor taraftarlarını bu konunun dışında tutuyoruz. Bu davranışı sergileyen bu kişileri ise şiddetle kınıyoruz. Ahlak yoksunu, terbiye almamış sözde taraftar olan bu kişilerle ilgili olay sonrasında tüm kanuni ve hukuki işlemler başlatılmıştır. 6222 sayılı Sporda Şiddeti Önleme Yasası gereği emniyet birimlerimiz hareket geçirilmiştir. Bu davranışları sergileyen kişilerle ilgili ayrıca kulüp olarak üzerimize düşen idari anlamda ne yetki varsa bunların tamamı da kullanılacaktır.

Şu bilinmelidir ki, sahada mücadele eden, üzerinde Trabzonspor formasını taşıyan her oyuncu bizim evladımızdır ve ona yapılan her hareket bize yapılmıştır.

Ancak ne var ki sahada tek işi takımı adına ter dökmek olan futbolcumuzun olay sonrasındaki reaksiyonu, gerek Trabzonspor değerlerine, gerek ise profesyonel futbolculuk anlayışına uymamıştır.

Yönetim kurulumuz en kısa zamanda bu konu ile ilgili bir karar alacak ve kamuoyunu bilgilendirecektir.

Trabzonspor Yönetim Kurulu''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler