Trabzonspor'dan Tarihi Yenilgiler

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız grafik ortaya koyarak zirve yarışında geriye düşen Trabzonspor, tarihi yenilgiler de aldı.Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker stadı'nda ligin 9. haftasında Bursaspor'a 1-0, ligin 13. haftasında da Eskişehirspor'a 3-0 yeni

Trabzonspor'dan Tarihi Yenilgiler

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız grafik ortaya koyarak zirve yarışında geriye düşen Trabzonspor, tarihi yenilgiler de aldı.

Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker stadı'nda ligin 9. haftasında Bursaspor'a 1-0, ligin 13. haftasında da Eskişehirspor'a 3-0 yenilerek rakiplerine karşı lig tarihinde sahasındaki ilk mağlubiyetlerini gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a dün 2-1 yenilen Karadeniz ekibi, lig tarihinde rakibine İstanbul'da ilk kez mağlup oldu.
 
Trabzonspor, Bursaspor karşısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı 37. maçta ilk yenilgisini yaşamıştı. 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan lig serüveninde bu sezona kadar sahasındaki 36 maçta 24 galibiyet ve 12 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, 1-0'lık mağlubiyetle rakibine ilk kez kaybetmişti.
 
Bordo-mavililer, Eskişehirspor'a ise sahasındaki 19. maçta ilk yenilgisini aldı. 18 maçın 12'sinden galibiyet, 6'sından beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 3-0'lık farklı mağlubiyetle tarihinde ilk kez sahasında rakibine yenilmişti.
 
Ligin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, İstanbul'da rakibine ilk kez bir lig mücadelesinde yenildi. Rakibiyle ligde daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı 5 maçı da kazanan bordo-mavili takım, bu kez aynı başarıyı gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor