Trabzonspor'dan taraftara kınama!

Trabzonspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor'a yenilmesinin ardından Başkan Şener'e yönelik olarak yapılan protesto gösterilerine Trabzonspor'dan kınama geldi.Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;"Takımımızın Akhisar

Trabzonspor'dan taraftara kınama!

Trabzonspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor'a yenilmesinin ardından Başkan Şener'e yönelik olarak yapılan protesto gösterilerine Trabzonspor'dan kınama geldi.

Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Takımımızın Akhisar Belediyespor’la oynadığı müsabakanın ardından havaalanına dönüş yolunda Trabzonspor taraftarı olduğunu iddia eden bir grubun sözlü hareketleriyle muhatap olan Başkanımız Sayın Sadri Şener’e karşı gösterilen bu tavrı büyük bir esefle kınıyoruz.

Kulübümüzün geçmişinde ve bugününde gerek yöneticilik gerekse de başkanlık süresi dahil olmak üzere en uzun süre hizmet vermiş şahsiyetlerden biri olan, maddi manevi her şeyini Bordo-Mavili kulüp için harcayan, saygıdeğer Başkanımız’a karşılık takınılan bu tutum camiamızın bütün unsurları tarafından da lanetlenmelidir. Taraftarlık kisvesi altında bu tip tavırlar sergileyen kişileri camiamız da Trabzonsporlu olarak kabul etmemelidir.

Başkanlık dönemi içeresinde şampiyonluk gören, kupalar kaldıran Sayın Sadri Şener’in içinde bulunduğumuz durumla ilgili olarak en çok üzülen ve acı çeken kişilerin başında geldiği gerçeği ortadadır.

Bu ağır sorumluluğu nedeniyle dışarıdaki cephelere karşı yoğun bir mücadele gösteren Başkanımızın iç mihraklarca da hakarete maruz kalmasının ne bu camianın büyüklüğüne yakışır ne de insanlıkla bağdaşır bir yanı bulunmaktadır.

Başta Başkanımız Bayın Şener olmak üzere yönetim kurulunun kulübümüzün geçtiği bu alışılmadık süreçle ilgili çözüm olabilecek, toplumun tansiyonunu düşürecek ve oyuncu kadromuzla teknik heyetimize yeniden ivme kazandıracak hamleler konusunda tüm alternatifleri masaya yatırıp değerlendirmeye aldığından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kritik dönemde sağduyulu davranıştan uzak tavır sergileyen tüm kesimleri dikkatli olmaya davet ediyor, gerçek Trabzonsporlular’ın bu yapıdaki kişilere fırsat vermemelerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor