Trabzonspor'dan Kötü Başlangıç

 Trabzonspor, 2012-2013 futbol sezonuna lig ve Avrupa'da kötü başlangıç yaparken taraftarlar, yönetim kurulu ve teknik heyeti eleştiri bombardımanına tuttu Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig ve Uefa Avrupa Ligi play-off turundaki Videoton maçlarında olm

Trabzonspor'dan Kötü Başlangıç

 Trabzonspor, 2012-2013 futbol sezonuna lig ve Avrupa'da kötü başlangıç yaparken taraftarlar, yönetim kurulu ve teknik heyeti eleştiri bombardımanına tuttu

 

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig ve Uefa Avrupa Ligi play-off turundaki Videoton maçlarında olmak üzere bu sezon 5 maçta sadece 1 kez kazandı ve 3 gol kaydedebildi.

 

Lige deplasmanda 1-1'lik Kardemir Karabükspor beraberliği ile başlayan, sahasında Sanica Elazığspor'u 2-0 yenen, üçüncü haftada ise Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, aldıkları 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet ile 4 puan topladı ve puan cetvelinde 10. sırada yer aldı.

 

Uefa Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile sahasında 0-0 berabere kalan, deplasmanda ise aynı sonuç ile biten maçın ardından penaltı atışları sonucu 4-2 yenilerek elenen Karadeniz ekibi, Avrupa defterini erken kapattı.

 

-Gol yollarında sıkıntı-

 

Trabzonspor, söz konusu 5 resmi maçta özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayarak istediği sonuçları alamadı. 2'si kaleci olmak üzere 22 futbolcunun forma giydiği 5 maçta, sadece 3 futbolcu gol attı.

 

Kardemir Karabükspor maçında Volkan Şen, Sanica Boru Elazığıspor maçında da Vittek ve Henriqe 1'er gol olmak üzere toplam 3 gol kaydettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor