Trabzonspor'dan kimler kovulsun!

 Trabzon Milletvekilleri son dönemlerde yapmış olduğu açıklamalarda Trabzonspor’dan kovulması gereken isimlerin olduğunu ifade ettiler.  Spor Eski bakanlarından AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak Trabzonspor Kongresi için yapmış olduğu açıklam

Trabzonspor'dan kimler kovulsun!

 

Trabzon Milletvekilleri son dönemlerde yapmış olduğu açıklamalarda Trabzonspor’dan kovulması gereken isimlerin olduğunu ifade ettiler. 
 
Spor Eski bakanlarından AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak Trabzonspor Kongresi için yapmış olduğu açıklamada “ Trabzonspor içinde bazı tipler var bunları kulüpten uzak tutulması gerek” ifadesinde kullandı. Özak, “Trabzon’da son dönemlerde bazı Tipler türedi bu tiplere iyi bakın Dozer Cemil benden küçüktür, Sn başkan Sadri Şener benden küçüktür, Kabak Bülent benden küçüktür benim size vasiyetim bir ağabey olarak kim kendi çıkarları için Trabzonspor’u basamak yapmak istiyorsa onu sakın bu kulüpten içeri sokmayın. Trabzonspor’u büyütenlere sakın ola saygısızlık yapmayın. Trabzonspor’u büyütenler var birde Trabzonspor ile büyüyenler var.”dedi. 
 
Eski adıyla Bayındırlık ve İskan eski bakanlarından MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın Trabzonspor’da bazı insanların kulüp üzerinden reklam yaptığını ifade ederek kulüpten gönderilmesi gerektiğini ifade etti. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yapmış olduğu açıklamada Aydın, “Trabzonspor’da bazı isimler var bu isimler Trabzonspor üzerinden reklam yapıyor. Bu isimler derhal kulüpten gönderilmeli hatta kovulmalıdır. Bu isimler Trabzonspor üzerinden geçinen isimlerdir.”şeklinde konuştu.  
 
Eski bakanların açıklamalarında ortak noktaya değindikleri bu isimler Trabzonspor taraftarlarında merak uyandırdı. Taraftarlar bu isimlerin kim olduğunu merak ediyor. 
 
Haber : Şükrü Üçüncü 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler