| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 28 Nisan 2014 15:13

Trabzonspor'dan istifa açıklaması

Trabzonspor Kulübü, yönetimi kurulu üyeliğinden istifa eden Sebahattin Çakıroğlu ve görevinden istifa eden Muhammet Engin Kara ile ilgili açıklama yaptı.Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Tüzüğümüzün 66. maddesinin d bendi

Trabzonspor Kulübü, yönetimi kurulu üyeliğinden istifa eden Sebahattin Çakıroğlu ve görevinden istifa eden Muhammet Engin Kara ile ilgili açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Tüzüğümüzün 66. maddesinin d bendinde öngörüldüğü üzere özürsüz olarak 3 toplantıya arka arkaya katılmayan yönetim kurulu üyelerinden Muhammet Kara’nın, yönetim kurulu üyeliğinden çekilmiş sayılmasına, Yönetim kurulu üyelerinden Sebahattin Çakıroğlu’nun 25.04.2014 tarihinde tarafımıza ulaşan istifa dilekçesi değerlendirilmiş olup yürürlüğe konulmasına karar verilmiştir" denildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!