Trabzonspor'dan İddialı Açıklama

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu, transfer şampiyonu olmak ile lig şampiyonu olmanın apayrı bir şey olduğunu söyledi. Yener,  bordo-mavili takımın ligde ilk 7 hafta sonundaki

Trabzonspor'dan İddialı Açıklama

 

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu, transfer şampiyonu olmak ile lig şampiyonu olmanın apayrı bir şey olduğunu söyledi.
 
Yener,  bordo-mavili takımın ligde ilk 7 hafta sonundaki durumu ve hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu.
 
Aldıkları 12 puanın kendileri için oldukça düşük bir puan olduğunu ifade eden Yener, "Özelikle Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında kaybettiğimiz puanlar bize yakışmadı. Fenerbahçe maçı çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Bu açıdan baktığımızda 12 puanı az buluyoruz ancak şu anda ligdeki diğer takımlara baktığınızda lider Galatasaray ile aramızda sadece 2 puanlık fark var" dedi.
 
Sadece kendilerinin değil, diğer takımların da sıkıntı yaşadığını anlatan Yener, şöyle devam etti:
 
"Özellikle Galatasaray için 'rüya takım' tabirleri kullanıldı. Açık ara önde gideceğini herkes bekliyordu ama görüldü ki Galatasaray'ın diğer takımlardan bir farkı yok. Şenol hocanın da dediği gibi biz giderek daha da iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda kadro istikrarını sağladığımızda bizim için bir avantaj olacak. Bu dönem içinde sakat oyuncularımızın fazla olması puan kayıplarımızda önemli rol oynadı. Hem uzun süreli sakatlıklar hem maç günleri meydana gelen hastalıklar zaman zaman kadro istikrarı sağlamamızda engel teşkil etti."
 
-"Daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz"-
 
 
 
Yener, önümüzdeki günlerde sakat oyuncuların takıma katılmasıyla daha iyi bir Trabzonspor izleyeceklerini kaydederek, "Tabi bu sene iki faktör göze çarpıyor. Birincisi Trabzonspor savunma futbolu olarak son derece başarılı eskiye oranla. Rakibe çok az pozisyon veriyor, az gol yiyoruz. Aynı ölçüde yine çok pozisyon bulmamıza karşın Trabzonspor'un ismine, geçmişine yakışmayacak ölçüde çok az gol atıyoruz. Gol sıkıntımızı da çözdüğümüzde Trabzonspor'un daha da iyi olacağı aşikardır. Ancak bu sene ligin oldukça çekişmeli olacağını tahmin ediyorum. Anadolu takımlarının kaliteli olması ligin kalitesini arttırır. Bu bakımdan Türkiye Futbol Federasyonu'nun da bu faktörü göz önünde bulundurması gerekir" ifadelerini kullandı.
 
-"Olcan sezonun en güzel golünü attı"-
 
Trabzonpor'un Sivasspor maçıyla bir çıkış yakaladığını ifade eden Yener,
 
"Trabzonspor, şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Her ne kadar basın bazı takımları lig başlamadan gösterse bile transfer şampiyonu olmak ile lig şampiyonu olmak apayrı bir şey" dedi.
 
Fenerbahçe maçında kaçırdığı goller sonrası eleştirilen ancak Kasımpaşa maçında attığı golle takımının galip gelmesini sağlayan Olcan'ın son derece yetenekli, kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Yener, "Kalitesini de bugüne kadar ispatlamış durumda. Olcan'ın gol pozisyonlarına girmesi önemliydi. Olcan, yeter ki gol pozisyona girsin gol atacaktır diyorduk, öyle de oldu. Bana göre Olcan Kasımpaşa maçında sezonun en iyi golünü attı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor