Trabzonspor'dan Fener'e salvolar!

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kulübün resmi internet sitesinden Aziz Yıldırım'a yönelik sert bir açıklama yaptı. Aziz Yıldırım'ın Türk Futbolunun üstüne kabus gibi çöktüğünü söyleyen Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şöyle;Göreve geldiğimiz günde

Trabzonspor'dan Fener'e salvolar!

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kulübün resmi internet sitesinden Aziz Yıldırım'a yönelik sert bir açıklama yaptı. Aziz Yıldırım'ın Türk Futbolunun üstüne kabus gibi çöktüğünü söyleyen Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şöyle;

Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız açıklamalarla ezber bozduğumuzun farkında olarak her yeni güne başladık. Söylemlerimiz ile spor dünyasında, sporu yönetenlerin kirli ve karanlık ilişkilerin içinde olmaması gerektiğini, olanların da bu dünyanın dışına itilmesini istedik.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Büyük Türkiye Cumhuriyeti’ne en önemli ve kutsal vazifesini yerine getirmemiş “Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı”, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimlerini kullanmakta ısrarcı olmamalı. Aldığı sahte çürük raporu sonrası, yürüyüş konusunda zaman zaman kendi aklı bile karışan bir zihniyetin, bırakın spor kulübü yönetmesini, spor alanlarının yanından bile geçmemesi gerekir.

 Kendi kongre üyesinin talebi doğrultusunda mahkeme kararı ile başkanlığı alınan ve yine mahkeme kararı ile en kısa zamanda kongre yapmak şartı konulanarak, geçici süre ile başkanlık koltuğuna oturan bir kişinin ciddiyetinden şüphe edilmeli.
 

"Bugüne kadar, gerek ulusal ve uluslararası spor yargısında gerek ise adli yargı tarafından suçları tespit edilmiş kişiler, görev süresi boyunca hem kendi camiasına hem de Türk futboluna kabus gibi çökmüştür.

Bizler görev süremiz konusunda Büyük Trabzonspor’un Büyük Kongre Üyeleri’nden icazet aldık. “Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı” kendisini Trabzonspor Genel Kurulu’ndan yüksek görmek gibi bir gaflete düşmüş olacak ki; haddini aşan yakıştırmalar yapmakta.

Üslup konusunda ders alacağımız son birim olan “Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı” umarım bu mesnetsiz ifadelerini UEFA süreci tamamlandıktan sonra da ifade edebilecek bir mecra bulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor