Trabzonspor'dan Fener'e gönderme

Trabzonspor resmi internet sitesinde yayınlanan antrenman haberinde "2010/11 sezonu şampiyonu takımımız" ibaresinin yer aldığı gözlerden kaçmadı.22 Eylül Pazartesi günü evinde Trabzonspor, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam etti. B

Trabzonspor'dan Fener'e gönderme

Trabzonspor resmi internet sitesinde yayınlanan antrenman haberinde "2010/11 sezonu şampiyonu takımımız" ibaresinin yer aldığı gözlerden kaçmadı.

22 Eylül Pazartesi günü evinde Trabzonspor, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Bordo-mavili kulüp kendi resmi internet sitesinden bu maça yönelik takımla ilgili bilgileri paylaşırken, ilginç bir ayrıntıda göze çarptı. Antrenmandan fotoğraf ile birlikte sunulan haberde, "2010-2011 Sezonu şampiyon takımımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bu akşam kendi tesislerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü" notuda yer aldı.
 
Hatırlanacağı gibi; 3 Temmuz sürecinden sonra, Trabzonspor ve Fenerbahçe gerginlikler ve karşılıklı açıklamalar devam etmişti. Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Türkiye Ligi Şampiyonluk Kupası'nın kendilerine verilmesini istediklerini belirtmişlerdi. Trabzonspor cephesinden gelen bu talep Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geri çevrilmişti.
 
Fenerbahçe cephesinden bu habere ne gibi bir tepki geleceği merakla bekleniyor.
 
47.20120922082815.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler