Trabzonspor'dan büyük protesto

Eskişehir maçında taraftara hakemeleri protesto etmek için kırmızı kart verilecek.

Trabzonspor'dan büyük protesto

Süper Lig'in 31. haftasında özellikle Eskişehirspor için büyük önem taşıyan maçta, konuk ekip Trabzonspor maçın başında büyük bir protesto gösterisinde bulundu.

Süper Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor'da futbolcular büyük bir protesto görüntüsüne imza attı.

Arkalarını döndüler!

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Trabzon'da oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesinin 89. dakikasında çıkan olaylar sebebiyle hakem Bülent Yıldırım maçı tatil etmiş, bu hafta oynanan karşılaşmalarda ise maçlar hakemlerin şiddeti protesto etmesinden ötürü 2 dakika geç başlıyordu.

Eskişehirspor - Trabzonspor maçının başında ise Bordo Mavili oyuncular bu protestoyu bambaşka bir yöne çektiler. Trabzonsporlu oyuncular, Eskişehirsporlu futbolcular ve hakemlerle beraber orta yuvarlağın etrafında toplanmadılar ve hakemlere arkalarını döndüler.

Trabzonspor'dan ayrılan Erkan Zengin TFF'ye başvurdu

Trabzon'dan açıklama geldi!

Trabzonspor Kulübü'nden ise konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Takımımız '2 dakika düşün' eylemini sırtlarını dönerek protesto etti" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler