Trabzonspor'dan anlamlı pankart

Süper Lig’de oynanacak olan müsabakalarda takımların sahaya “Kadın İstihdamını Destekliyoruz" yazılı pankartlarla çıkacakları bildirildi.

Trabzonspor'dan anlamlı pankart

Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de takımlar “Kadın İstihdamını Destekliyoruz” pankartıyla sahaya çıkacak.

Türkiye'de kadınların işgücü piyasası ve istihdama katılımını artırmak amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu” kapsamında, futbol kulüpleri 16-19 Mart 2012 tarihleri arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig karşılaşmalarında “Kadın İstihdamını Destekliyoruz” pankartı açacak.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve İŞKUR tarafından yürütülen “Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu” kapsamında kadınların istihdama katılımını teşvik etmek için 43 ilde yürütülen 131 proje ile 10 bini aşkın kadına meslek eğitimi verildi. Halen devam eden faaliyetlerle de kadınların istihdama katılımlarının önündeki engellerle mücadele etmek için toplumsal bilinç oluşturma çalışmaları yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor