Trabzonspor'da yabancılar için ilk adım!

Trabzonspor'un yeni sezon lisansları için Futbol Federasyonu'na (TFF) verdiği listede 4 yabancı oyuncusu Zokora, Sapara, Sol Bamba ve Janko’nun isimleri yer almadı.MENAJERLERİ TESİSLERE GİREMİYORYönetim Kurulu, göndermek istediği yabancı futbolcuları netl

Trabzonspor'da yabancılar için ilk adım!

Trabzonspor'un yeni sezon lisansları için Futbol Federasyonu'na (TFF) verdiği listede 4 yabancı oyuncusu Zokora, Sapara, Sol Bamba ve Janko’nun isimleri yer almadı.

MENAJERLERİ TESİSLERE GİREMİYOR

Yönetim Kurulu, göndermek istediği yabancı futbolcuları netleştirmeye başladı. Yönetim, "Kendinize kulüp bulun" dediği Zokora, Sol Bamba ve Janko ile sakatlığı bulunun Sapara'yla yollarını ayırmak için ilk adımı attı. Dört futbolcuların menajerlerinin tesislere girişini yasaklayan yönetim, TFF’ye yeni sezon lisansları için gönderilen listeye de Zokora, Sapara, Sol Bamba ve Janko’nun isimlerini yazmadı. Bordo mavili kulübün ayrılmayan futbolcuların isimlerini istedikleri zaman TFF’ye bildirilebileceği ve lisanslarını çıkartılabileceği belirtildi.

123.20130721125317.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler