Trabzonspor'da transfer sürebilir

Trabzonspor'da Olcan Adın'ın transferinin gerçekleşmesinin ardından Genel Sekreter Hasan Yener, takımın antrenman sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Yener, Olcan'ın önemli bir transfer olduğunu ifade ederek, "Dün gece geç saatlere kadar Ol

Trabzonspor'da transfer sürebilir

Trabzonspor'da Olcan Adın'ın transferinin gerçekleşmesinin ardından Genel Sekreter Hasan Yener, takımın antrenman sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yener, Olcan'ın önemli bir transfer olduğunu ifade ederek, "Dün gece geç saatlere kadar Olcan transferi konusunda görüşmelerde bulunduk. Ancak bu görüşmelerde Gaziantepspor kulübünün bizden istediği rakam ,bizim verebileceğimiz bir rakam değildi. O bakımdan görüşmeler tıkanmıştı. Öncelikle bizim istediğimiz rakam olursa olur dedik. Gaziantep'te bize uzun zaman dönmeyince transferden vazgeçtiğimizi söyledik. Ancak bu akşam saatlerinde Gaziantepspor kulübünden tekrar bize ulaştılar ve görüşme talebinde bulundular. Bunun üzerine de yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu, Gaziantep kulübü yöneticileri ve başkanıyla görüşerek transferi bitirdi. Ben Olcan'ın Trabzonspor forması altında başarılı olacağına inanıyorum. Türk futboluna ve Trabzonspor'a önemli katkılar yapacaktır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

"KALİTELİ YERLİ OYUNCU BULABİLİRSEK ALABİLİRİZ"

Yener, Jaja'nın transferiyle ilgili olarak ise, "Jaja konusunda büyük belirsizlik var. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek" dedi. Asbaşkan Nevzat Şakar ise bugün yaptığı açıklamada, Jaja'nın gündemlerinde olmadığını belirtmişti. Yener, transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade ederek, "Mutlaka transfer yapacağız diye bir düşüncemiz yok. Eksiğimiz olur ve yerli oyuncu bulabilirsek transfer yapabiliriz. Ama hem kaliteli ve yerli olmalı. Yabancı sayımızda büyük bir artış var, yabancı oyuncu düşünmüyoruz" diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sezer Badur'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği belirtilmişti. Ancak Sezer'in kulübe noter onaysız yaptığı bu talebin geçersiz olduğu ve hala Trabzonspor'un futbolcusu olduğu ve bu nedenle Gaziantepspor'a verilmesinde her hangi bir sorun bulunmadığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor