Trabzonspor'da tek düşünce kupa

 Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını üzen Trabzonspor, sezonun kurtarma olarak değerlendirdiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor’u yenerek Trabzon’a avantajlı dönmek istiyor.  Spor Toto Süper L

Trabzonspor'da tek düşünce kupa

 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını üzen Trabzonspor, sezonun kurtarma olarak değerlendirdiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor’u yenerek Trabzon’a avantajlı dönmek istiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı puan kayıplarıyla tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarıyı, deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı yarı final ilk maçında sürdürmeyi planlıyor. Kupada başarılı bir sezon geçirerek grubunda lider çıkan ve yarı finale yükselen Karadeniz ekibi, rakibi karşısında Trabzon'a avantajlı skor ile dönmeyi hedefliyor.
 
Avrupa Kupalarına katılmanın kestirme yolu ve sezonu kurtarmanın tek kulvarı olarak görülen kupada başta yönetim, teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolcular galibiyet için kenetlenirken bordo-mavili takım, kupayı Trabzon'a getirerek sezonun telafisini yaparak gelecek sezonun planlamasını yapmayı hedefliyor.
 
TRABZONSPOR'UN YARI FİNALE GELİŞİ
 
Trabzonspor yarı finale gelene kadar 8 maç yaptı. Bordo-mavili takım kupaya 4. kademeden başladı. Evinde Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor, 5 kademe maçında ise deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmada penaltı atışları sonrası Trabzonspor rakibini 5-3 mağlup ederek gruplara kalmayı başardı. Bordo-mavili takım B Grubunda Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarıyla mücadele etti. Gruptan 15 puan ile lider çıktı.
 
Trabzonspor B Grubunda oynadığı takımlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
 
Trabzonspor-Eskişehirspor: 2-0
Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor: 2-3
Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor: 0-2
Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: 3-0
Eskişehirspor-Trabzonspor: 1-0
Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor: 1-0
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler