Trabzonspor'da son prova

Geçtiğimiz cumartesi günü evinde Galatasaray’a mağlup olarak Süper Final’de ikinci mağlubiyetini alan Trabzonspor, Çarşamba günü rövanş maçında deplasmanda karşı karşıya geleceği Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün saat 11.00'da  yapacağı çalışma ile

Trabzonspor'da son prova

Geçtiğimiz cumartesi günü evinde Galatasaray’a mağlup olarak Süper Final’de ikinci mağlubiyetini alan Trabzonspor, Çarşamba günü rövanş maçında deplasmanda karşı karşıya geleceği Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün saat 11.00'da  yapacağı çalışma ile tamamlayarak öğleden sonra hava yolu ile İstanbul’a gidecek.

Burada kampa gidecek olan Bordo-Mavililerde cezalı oyuncu bulunmazken, önceki gün yapılan çift kale maçta Burak Yılmaz ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Brezilyalı oyuncu Alanzinho’nun bu zorlu maçta oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler