Trabzonspor'da son dakika!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan 14. hafta erteleme maçında İlker Meral’in yardımcılarından Hakan Yemişken’in babasının vefatı üzerine yerine İsmail Şencan görevlendirildi.Buna göre dün akşam saatlerinde babası

Trabzonspor'da son dakika!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan 14. hafta erteleme maçında İlker Meral’in yardımcılarından Hakan Yemişken’in babasının vefatı üzerine yerine İsmail Şencan görevlendirildi.

Buna göre dün akşam saatlerinde babası Süleyman Yemişken’in vefat haberini alan ve Kırklareli’ye giden Hakan Yemişken’in yerine müsabakada İsmail Şencan görevlendirildi.

"Trabzonspor Kulübü olarak merhum Süleyman Yemişken’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor