Trabzonspor'da şok kadro dışı

 İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi menajerini kulübe göndererek sezon sonunda ayrılmak istediğini belirten Trazonspor'un Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından maç kadrosundan çıkarıldı. Bir süre önce ailevi

Trabzonspor'da şok kadro dışı

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi menajerini kulübe göndererek sezon sonunda ayrılmak istediğini belirten Trazonspor'un Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından maç kadrosundan çıkarıldı.
 
Bir süre önce ailevi problemlerini çözmek için izin alarak Fransa'ya giden Sol Bamba, daha sonra takımla çalışmalarına devam etti. Ancak bugün kulübe menajerini gönderen Bamba, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini ve kendisine yardımcı olunmasını istedi. Bamba'nın bu isteği karşısında Tolunay Kafkas'ın, "Sezon sonunda gitmek istiyorsan şimdi de gidebilirsin" diyerek Fildişi Sahilli oyuncuyu İstanbul Büyükşehir Belediye maç kadrosundan çıkardı.
 
Bamba'nın bundan sonra da antrenmanlara alınmayacağı bildirildi. Kulüp bulması halinde gerekli kolaylık sağlanacağı belirtilen Bamba'nın İngiltere veya Fransa'da kulüp arayışı içinde olduğu vurgulandı.
 
Trabzonspor'da daha önce Brezilyalı sol bek Emerson ve Avusturyalı golcü Marc Janko da kadro dışı bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler