Trabzonspor'da savunma alarmı

   Trabzonspor yarın Avni Aker'de karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek devre arasına moralli girmeyi planlıyor.Trabzonspor yarın Avni Aker'de karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek devre arasına moralli girmeyi planlıyor. Ligin en skorer takımlarından Galatas

Trabzonspor'da savunma alarmı

 

 

 Trabzonspor yarın Avni Aker'de karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek devre arasına moralli girmeyi planlıyor.

Trabzonspor yarın Avni Aker'de karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek devre arasına moralli girmeyi planlıyor. Ligin en skorer takımlarından Galatasaray ile ligin en az gol yiyen takımı Trabzonspor'un mücadelesi öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'i düşündüren en büyük sorunun savunma oyuncularının son haftalardaki formsuzluğu olduğu belirtildi.

POZİSYON HATALARI GÜNEŞ'İN CANINI SIKIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 34 golle ligin en fazla gol atan ikinci ekibi Galatasaray ile yarın yapılacak maç öncesi defans oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor. Trabzonspor'dan transfer edilen Umut ve Burak gibi formda forvetlere sahip Galatasaray'ı takım savunmasıyla durdurmayı planlayan Güneş'in önündeki en büyük sorun olarak, son haftalarda savunmanın yaptığı pozisyon hataları ortaya çıkıyor.

Sakatlığı nedeniyle 2 hafta önce ilk yarıyı kapatan Bamba'nın yokluğunda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çok pozisyon hatası yapan defansın kupadaki Eskişehirspor maçında adeta tel tel dökülmesi, 3 puanın kaleci Onur'un müthiş performansıyla alınması Galatasaray maçı öncesi Güneş'i düşündürmeye başladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor