Trabzonspor’da rota İspanya

Bordo-mavililer iki önemli isimle temasa geçiyor. Trabzonspor’da yabancı transferi için çalışmalardan bugüne kadar sonuç alınamazken bordo mavililer iki önemli isimle temas kuracak. Transferi düşünülen Kopenhaglı golcü NDoye’yi Lokomotif Moskova’ya, Malag

Trabzonspor’da rota İspanya

Bordo-mavililer iki önemli isimle temasa geçiyor.

 

Trabzonspor’da yabancı transferi için çalışmalardan bugüne kadar sonuç alınamazken bordo mavililer iki önemli isimle temas kuracak. Transferi düşünülen Kopenhaglı golcü NDoye’yi Lokomotif Moskova’ya, Malaga’nın golcüsü Rondon’u da Rubin Kazan’a kaptıran bordo mavililerin şimdi bir Venezüellalı golcünün peşinde olduğu iddia edildi.

 

Trabzonspor kurmaylarının İspanya’nın Getafe takımında forma giyen Venezüella milli takımının 26 yaşındaki golcüsü Nicolas Ladislao Fedor‘u (Miku) transfer etmek için ciddi olarak girişimlere başladığı iddia edildi.

 

SAVUNMAYA LUKOVİÇ

Trabzonspor forvet için Miku lakaplı Getafe’nin golcüsü A.Fedor’u listeye alan bordo mavili yönetim savunma içinde Zenitli Lukoviç’de karar kıldığı ileri sürüldü.

 

Yönetim kurulunun UEFA’ya listelerin verilmesinin son günü olan 13 Ağustos’a kadar iki transferi de bitirmeyi planladığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor