Trabzonspor'da pastalı idman

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Halil Altıntop'un doğum günü antrenman öncesi pasta kesilerek kutlandı.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda dün Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor, Spor

Trabzonspor'da pastalı idman

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Halil Altıntop'un doğum günü antrenman öncesi pasta kesilerek kutlandı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda dün Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 11 Aralık Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sabah saatlerinde uçak ile Trabzon'a dönen bordo-mavililer, akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir antrenman gerçekleştirdi. İstanbul'da bulunan teknik direktör Şenol Güneş'in katılmadığı antrenmanı yardımcı antrenörler Şerif Çiçek ve Turgut Kural yönetti.

Antrenman öncesi 29 yaşına giren Halil Altıntop'un doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı. Takım kaptanı Tolga Zengin, pastadan Halil Altıntop'a ikram etti.

Antrenmana Lille maçında gözüne darbe alan Celustka, sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun katılmadı. Murat Tosun ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Celustka'nın durumunun ciddi olmadığı, ancak futbolcunun kırmızı kart cezası nedeniyle sarı-kırmızılı takım karşısında forma giyemeyeceği belirtildi.

Lille maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular, koşu yaparak idmanı tamamlarken diğer oyuncular yarı alanda çift kale maç yaptı. Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor