Trabzonspor'da operasyon kapıda!

Bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, kötü gidişe dur demenin çarelerini ararken, Beşiktaş maçı öncesi performanslarıyla dikkat çeken bazı oyuncularını görüşme odasına alacak.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında depl

Trabzonspor'da operasyon kapıda!

Bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, kötü gidişe dur demenin çarelerini ararken, Beşiktaş maçı öncesi performanslarıyla dikkat çeken bazı oyuncularını görüşme odasına alacak.


Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor'a 2-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da operasyon kapıda. Kan değişiminin bir fayda sağlamadığı bordo-mavili takımda bazı futbolcuların ortaya koyduğu performans ise dikkat çekiyor. Alınan saha sonuçlarında hakem hatalarının etkili olması kadar futbolcularında ortaya koyduğu performansında etkili olması Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas ve yönetimi harekete geçirdi.


Sezon başında beri bir maçı diğerine uymayan futbolcularla ilgili olarak geniş kapsamlı yaptırımlar uygulamayı düşünen bordo-mavili yönetim Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas’tan gelecek olan rapora göre hareket edecek. Trabzonspor’un büyüklüğünü bir kez daha oyuncularına aktarmayı planlayan yöneticiler, özellikle bazı futbolcuların "Trabzonspor’u kafalarında bitirdiği" düşüncesiyle yola çıkarak hafta içinde görüşmeler yapacak. Performansının altında oyun sergileyen ve kendisini sahaya vermeyen oyunculara, "Kafasında Trabzonspor’u bitirmiş olan var ise söylesin yolumuza bizimle olmak isteyenlerle devam edelim" mesajı verilecek. Bu konuda kararlı ve istekli olan bordo-mavili yönetimin teknik direktör Tolunay Kafkas’a bu konuda tam destek verdiği ve alacağa her türlü kararı da uygulamaya koyacağı öğrenildi.


Emerson ve Janko’yu kadroya almayarak bu oyuncuları gelecek sezon düşünmediğinin sinyalini veren Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın bu anlamda oyuncu sayısını arttırabileceği bu hafta içi yapılacak olan görüşmeler sonrası netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler