Trabzonspor'da öncelik Yiğit'in

Bucasporlu Jebrin ve Gaziantepsporlu Olcan'la kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, transferde hız kesmiyor.Trabzonspor, Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olan Zokora'nın yerine düşündüğü Manisasporlu Yiğit İncedemir için harekete geçerken, transferde olumlu

Trabzonspor'da öncelik Yiğit'in

Bucasporlu Jebrin ve Gaziantepsporlu Olcan'la kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, transferde hız kesmiyor.

Trabzonspor, Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olan Zokora'nın yerine düşündüğü Manisasporlu Yiğit İncedemir için harekete geçerken, transferde olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Daha önce Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündemine gelen başarılı ön libero için Asbaşkan Nevzat Şakar'ın, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'yla görüştü. 

Fırtına'nın, Manisaspor'a 1.5 milyon Dolar'ın yanı sıra Ferhat Öztorun, Barış Ataş ve Murat Tosun üçlüsünden ikisini önerdiği bildirildi. Takas konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanması halinde Bordo-Mavililer'in teklifini daha da artıracağı öğrenildi.

BAŞKAN ŞENER SÖYLEMİŞTİ
Öyle ki Trabzonspor Başkanı Sadri Şener önceki gün düzenlenen basın toplantısında bu transferi işaret edip, Zokara'nın yerine oyuncu alabiliriz. Gereken yapılacak demişti.

Süper Lig'in ilk yarısında 14 karşılaşmada forma giyen Yiğit İncedemir, orta sahada özellikle defansif anlamdaki başarısı ve hırsıyla alkış alıyor. Olumlu geçen ilk görüşmenin ardından Trabzonspor'un bir aksilik çıkmaması halinde kısa zamanda transferi resmiyete dökmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler