Trabzonspor'da o habere yalanlama!

Trabzonspor kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada basında çıkan bir haberle ilgili olarak yalanlama açıklaması yapıldı. Açıklamada haberde geçen mesajların yalan olduğu vurgulandı. İşte o açıklama;"Kulübümüzün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılm

Trabzonspor'da o habere yalanlama!

Trabzonspor kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada basında çıkan bir haberle ilgili olarak yalanlama açıklaması yapıldı. Açıklamada haberde geçen mesajların yalan olduğu vurgulandı. İşte o açıklama;

"Kulübümüzün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi’nin 7 Mayıs 2013 tarihli nüshasının arka kapağında yer alan “Denizbank BDDK’ya şikayet edildi” başlıklı haberde yer alan bilgilerin ve verilmeye çalışılan mesajların tamamı gerçek dışıdır.

Haberde bahsi geçen bankayla, kulübümüzün ticari ilişkileri tamamen Bankacılık Kanunu ve diğer mevzuata uygun bir biçimde yürütülmektedir.

Yönetim Kurulumuz’un haberde değinildiği gibi kulübümüzü aşırı borçlandırma gibi bir iradesi hiçbir zaman olmamıştır.

İsimsiz kaynak gösterilen, sözde uzmanların verdiği bilgiler üzerine kaleme alınan haberde “temlik”, “ipotek”, “teminat” gibi ticaretle uğraşsın uğraşmasın, kredi kullanan herkesin bildiği kavramlar dahi yanlış aktarılmış; gerek Yönetim Kurulumuz’un gerekse de Denizbank A.Ş. çalışanlarının kanuna ve hukuka aykırı işlem yaptığı yönünde kanaat oluşturulmaya çalışılmıştır.

Yönetim Kurulumuz görevde olduğu süre içerisinde hiçbir kişi ya da kurumdan kanuna aykırı işlem yapılması yönünde bir talepte bulunmamış, bu içerikte bir iş ve işlem gerçekleştirmemiştir.

Bu doğrular ışığında; tamamen Trabzonspor Kulübü’nün finansal hamlelerini engelleme, toplumu yanlış yönlendirme ve bahsi geçen banka üzerinde baskı yaratarak her iki tarafa zarar verme amacına yönelik bu yayının Onursal Başkan’ın sahibi olduğu bir gazetede yer almasını manidar buluyor ve yorumunu camiamızın takdirlerine bırakıyoruz.

Yönetim Kurulumuzun söz konusu haberle ilgili olarak gerekli diğer yasal haklar saklı kalmak kaydıyla tekzip ve düzeltme talebinde bulunduğunu da kamuoyuna saygıyla bildiririz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor