Trabzonspor'da neşeli antreman

Trabzonspor Antalya kampındaki hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere yaptığı iki ayrı çalışma ile sürdürdü.Sabah yapılan çalışmaya Afrika kupası maçları için ülkelerine giden Zokora ve Bamba, izinli olmadıkları halde ülkelerinden dönmeyen Colman, Henr

Trabzonspor'da neşeli antreman

Trabzonspor Antalya kampındaki hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere yaptığı iki ayrı çalışma ile sürdürdü.

Sabah yapılan çalışmaya Afrika kupası maçları için ülkelerine giden Zokora ve Bamba, izinli olmadıkları halde ülkelerinden dönmeyen Colman, Henrique ve Alanzinho ‘nun yanı sıra Göğsündeki ağrı nedeni ile izinli olan Giray’da  katılmadı.

 Trabzonspor’un sabah çalışmasını başkan Sadri Şener’de,As Başkan Nevzat Şakar ve yönetici Mehmet  Tunç’da 20 dakika kadar izledi.

Kondisyon ve top ağırlıklı çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.Bordo - mavili oyuncular ısınma hareketleri ve dar alanda top çalma çalışmasıyla başladıkları antrenmanda daha sonra yarı sahada mini kale maç yaptılar.

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken oyuncular, sık sık birbirleriyle şakalaştı ve ilginç fotoğraflar verdi. Antrenmanın son bölümünde ise idman sahasının kenarındaki ağaçlık alanda kros çalışması yapıldı

 ŞENER’DEN 1461'E ZİYARET

Başkan Sadri Şener’ın sabah mesaisi erken başladı. Başkan Şener önce A takımın antrenmanını ziyaret etti arkasından ise aynı bölgede kamp yapan 1461 Trabzon takımını ziyaret ederek oyunculara ve teknik heyete başarılar diledi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor