Trabzonspor'da milli hüsran!

Trabzonspor'dan ülkelerinin milli takımlarına çağrılan 7 futbolcudan hiçbiri ilk 11’de sahaya çıkamadı.ARD ARDA ÜZÜCÜ HABERLERBordo mavili takımın ligde aldığı başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından milli takımlara giden oyuncularından da üz

Trabzonspor'da milli hüsran!

Trabzonspor'dan ülkelerinin milli takımlarına çağrılan 7 futbolcudan hiçbiri ilk 11’de sahaya çıkamadı.

ARD ARDA ÜZÜCÜ HABERLER

Bordo mavili takımın ligde aldığı başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından milli takımlara giden oyuncularından da üzücü haber geldi. A Milli takıma giden kaleci Onur ve Aykut Demir, Andora ile oynanan Dünya Kupası 2014 Avrupa Kupası eleme maçında forma giyemedi. Türkiye U-21 milli takım kadrosunda bulunan Yusuf Erdoğan ise 4–0 kazanılan Malta maçında oyuna 75'inci dakikada dahil oldu. Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamamasına rağmen milli takıma çağrılan Avusturyalı futbolcu Mark Janko'ya da ülkesinin Almanya’ya 3–0 mağlup olduğu maçta forma giyme bulamadı.

ZOKORA'YA ŞOK

Milli takıma çağrılan Trabzonsporlu futbolculardan en büyük şoku ise Didier Zokora yaşadı. Sol Bamba ile birlikte Fildişi Sahilleri’nin Fas ile oynadığı ve 1–1 berabere kaldığı Dünya Kupası 2014 Afrika eleme maçı için kadroya çağrılan Zokora’dan önce milli takım kaptanlığı alındı, sonra da maça yedek kulübesinde başladı. Sol Bamba da bu maçta kulübeden çıkamadı.

ADRİAN DA YEDEK

Bordo mavili takımın en formda isimlerinden biri olarak ülkesinin milli takımının Karadağ ile oynadığı ve  1–1 sona eren maç kadrosuna alınan Polonyalı Adrian da yedek kulübesinde oturdu. Milli oyuncu, ancak maçın 75'inci dakikasında oyuna dahil olabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor