Trabzonspor'da Milli enkaz

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da milli enkaz yaşanıyor. Giray'ın ardından Burak Yılmaz'nda sakatlanması. zorlu maçlar öncesi teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.Sezon başı

Trabzonspor'da Milli enkaz

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da milli enkaz yaşanıyor. Giray'ın ardından Burak Yılmaz'nda sakatlanması. zorlu maçlar öncesi teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.

Sezon başından bu yana takım da yaşanan sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, milli maçların ardından bir benzer süreç daha yaşıyor. Giray'ın ardından, Burak Yılmaz'dan gelen kötü haberler teknik direktör Şenol Güneş'i kara kara düşündürüyor. Deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın ardından sahasında İtalya devi Inter'i konuk edecek olan Trabzonspor'da, kadronun iki önemli isminin sakat olması zorlu maçlar öncesi endişeye yol açtı. 

Giray'ın tedavisi sürürken, bu oyuncunun oynayıp-oynamayacağı ise maç günü netlik kazanacak. Milli Takım kampında kalçasından sakatlanan Burak Yılmaz'ın durumu ise ciddiyetini koruyor. Kalça iç bölgesindeki bir kasta ikinci derecede zorlanma ve küçük bir yırtık tespit edildiği ortaya çıkan oyuncunun Mersin İdman Yurdu karşısında oynamasının zor olduğu Inter maçında ise oynayıp oynamayacağı uygulanacak olan tedavi sonrası netlik kazanacağı belirtildi. 

Ülkelerinin Milli Takım kamplarında bulunan diğer yabancı oyuncuların durumları ise geldiklerinden netlik kazanacak. Şu ana kadar bu oyunculardan her hangi bir kötü haber gelmezken, yapılacak olan antrenmanlarda durumları netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor