Trabzonspor'da Malouda isyanı

Fransız yıldız Florent Malouda'yı alarak camiaya moral veren Trabzonspor yönetiminin planları, bu transferle bir anda alt üst oldu. Malouda ile birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 12'ye çıkan bordo- mavililerde, gönderilecekler listesinde olan isimler is

Trabzonspor'da Malouda isyanı

Fransız yıldız Florent Malouda'yı alarak camiaya moral veren Trabzonspor yönetiminin planları, bu transferle bir anda alt üst oldu. Malouda ile birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 12'ye çıkan bordo- mavililerde, gönderilecekler listesinde olan isimler isyan bayrağını açtı. Ayrılık noktasına gelinen ve sözleşmeleri feshedilirken fedakarlık yapmaları istenen futbolcular, Malouda'ya verilen parayı öğrenince yönetime rest çekti.

"PARALARIMIZ ÖDENSİN"
Bazı oyuncuların, Fransız yıldıza verilen yıllık 2.5 milyon Euro'yu örnek göstererek, "Eğer Malouda'ya o kadar para verilebiliyorsa bizim de alacaklarımızın hepsi ödensin" dedikleri öğrenildi. Yönetimin bu rest sonrası elinin kolunun bağlandığı kaydedildi. Karadeniz ekibinde, Sapara, Cech, Emerson, Janko, Zokora ve Bamba ilk planda gönderilmesi düşünülen oyuncular arasında yer alıyor.

YILDA 5 MİLYON EURO
İki yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki Florent Malouda'nın Trabzonspor'a maliyeti 5 milyon Euro olacak. Eşyalarını almak için izin alarak ülkesine giden yıldız oyuncu, hafta başında Trabzon'da olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor