Trabzonspor'da mağaza açılışı

 Trabzonsporlu futbolcular Ferhat Öztorun ve Aykut Akgün, TS Club mağaza açılışına katıldılar. Açılışa gelen çok sayıda Bordo-mavili taraftar da meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu. Kartal'da bulunan mağaza açışına katılan Trabzonspor futbolcular Fer

Trabzonspor'da mağaza açılışı

 

Trabzonsporlu futbolcular Ferhat Öztorun ve Aykut Akgün, TS Club mağaza açılışına katıldılar. Açılışa gelen çok sayıda Bordo-mavili taraftar da meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.
 
Kartal'da bulunan mağaza açışına katılan Trabzonspor futbolcular Ferhat Öztorun ve Aykut Akgün tarafların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bordo-mavili taraftarlar futbolcuları meşaleler ile karşıladı.
 
Burada basın mensuplarına konuşan Ferhat Öztorun, "Bu tür mağazaları çoğaltmak istiyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur" dedi. Aykut Akgün ise Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu dile getirerek, "Burada da bu mağazamızı açtık. İnşallah herkese hayırlı olur" şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından mağazaya gelen taraftarlar futbolculara forma imzalattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor